الحرية
ارجو لك طيب الاقامة معنا بين إخوانك وأخواتك ..
وأن تثري هذا المنتدى بما لديك من جديد ومفيد ..


على المشتركين الجدد عند الاشتراك ارجو الذهاب الى الايميل الخاص بكم وتفعيل الاشتراك حتى يستسنى لكم المشاركة فى المنتدى
والله الموفق

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الحرية
ارجو لك طيب الاقامة معنا بين إخوانك وأخواتك ..
وأن تثري هذا المنتدى بما لديك من جديد ومفيد ..


على المشتركين الجدد عند الاشتراك ارجو الذهاب الى الايميل الخاص بكم وتفعيل الاشتراك حتى يستسنى لكم المشاركة فى المنتدى
والله الموفق
الحرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الحرية
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» 20% خصم طوال العام - الصيف يعنيي palma plaja
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الأحد يوليو 22, 2012 6:28 am من طرف Ahmedmazaya1

» ادفع اقل قسط شهري في الساحل الشمالي ألف جنيه مصري
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الأحد يوليو 22, 2012 5:40 am من طرف Ahmedmazaya1

» امتلك شاليه علي البحر مباشرة بمنطقة رأس الحكمه
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الأحد يوليو 22, 2012 5:32 am من طرف Ahmedmazaya1

» جولات عقارية ناجحة فى دول الخليج مع مزايا للتطوير العقاري
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الإثنين يوليو 16, 2012 4:01 am من طرف Ahmedmazaya1

» محمود عيد حسان رئيس مجلس إدارة مزايا جروب العقارية يتبرع لمحافظة مطروح بخمسة ملايين جنيه مصرى
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الإثنين يوليو 16, 2012 3:56 am من طرف Ahmedmazaya1

» نحن خارج المنافسة بتاريخ مشرف
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الإثنين يوليو 16, 2012 3:54 am من طرف Ahmedmazaya1

» مزايا للتطوير العقاري تتقدم للأسواق بمشروعها الجديد مطروح هايتس
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الإثنين يوليو 16, 2012 3:52 am من طرف Ahmedmazaya1

» رائعة جديدة من روائع العمل العقاري من مزايا للتطوير العقارى
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الإثنين يوليو 16, 2012 3:46 am من طرف Ahmedmazaya1

» طريقة عمل السمك المشوي بالصور
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Icon_minitime1الخميس يونيو 21, 2012 3:24 pm من طرف forever

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي

3 مشترك

اذهب الى الأسفل

مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Empty مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي

مُساهمة من طرف forever الثلاثاء أبريل 06, 2010 1:50 am

اولا السلا عليكم النهارده هقولكم
علي طريقه المكرونه بالتونه عمايل ايديا وحياه عنيامكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي He

هي كنت اول مره اعملها بس طلعت جميله وسهله جدا


المقادير
كيس مكرونه شرايط اللي زي الاسباجتي بس عريضه
زيت
ملح
زيتون اسود مقطع شرائح
فلفل
كمون
فلفل اخضر مقطع قطع صغيره
علبه تونه
ماء طبعا لسلق المكرونه

الطريقه
بنسلق المكرونه عادي جدا ونحط علي الميه حبه زيت وحبه ملح
وبعد كده نصفيها ونجيب التونه ونصفي الزيت بتاعها ونحطها في الحله ونحط
عليها الفلفل الاخضر ولو كان عندكو مشروم مقطع وجمبري صغير ممكن تضيفوهم
هيدو طعم حلو قوي ونحط زيتون اسود شرائح والفلفل الاسود ونقطه واحد زيت مش
كتير عشان التونه بيبقي برضو فيها حبه زيت ونسيبهم علي النار مع بعض
ونقلبهم كويس لمده خمس دقايق بس ونحط عليهم المكرونه بعد كده ونقلبها كويس
وتقدم سخنه او بارده حسب ماتحبو لو هتعتبروها صنف رئيسي فسخنه هتبقي حلوه
ولو زي السلطه بتاعه بيتزا كده تبقي تتاكل بارده او حتي من التلاجه وكمان
ممكن تضيفو عليها ملعقه مايونيز اذا حبيتو


وادي شكلها النهائي من مطبخ دندونه
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي 868773998
مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي 570356688
forever
forever

عدد المساهمات : 193
تاريخ التسجيل : 30/03/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Empty رد: مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي

مُساهمة من طرف سامح الطيب الإثنين مايو 17, 2010 6:52 pm

مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Rdd10ut5

سامح الطيب

عدد المساهمات : 63
تاريخ التسجيل : 17/05/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Empty رد: مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي

مُساهمة من طرف admin الإثنين مايو 17, 2010 7:19 pm


مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Rdd5ye8




مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي Is_058















مكرونه ايطالي بالتونه وبالصوور من مطبخي User_offline








admin
admin
المدير
المدير

عدد المساهمات : 577
تاريخ التسجيل : 29/03/2010

http://freedom.megabb.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى